Coole blogs om te lezen

Coole blogs om te lezen

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe technische blog of een langzame satire op het dorpsleven, internet kan je helpen het te vinden. Deze lijst met coole blogs omvat alles van TreeHugger, een Green Consumer Blog tot Goop, een mode- en lifestyle -blog. De artikelen variëren van 300 tot 400 woorden. De site begon als een blog met één persoon in 2007, maar heeft nu een team van bijdragers.

TreeHugger is een groene consumentenblog

TreeHugger is een groene consumentenwebsite die zich inzet voor het maken van groenere keuzes in het dagelijks leven. Met meer dan 20.000 artikelen over een breed scala aan onderwerpen, heeft Treehugger voor elk wat wils. Van interessante feiten over dieren tot advies over natuurlijke remedies, TreeHugger biedt de tools en kennis die nodig is om de juiste keuze te maken voor uw levensstijl.

Goop is een mode- en lifestyle -blog

Goop is een mode- en lifestyle -blog gemaakt door Gwyneth Paltrow. Ze begon Goop als wekelijkse nieuwsbrief, die snel groeide uit in een volwaardige lifestyle-website. Goop biedt aanbevelingen voor winkelen, dineren en meer. Het biedt ook recepten en advies. Ze heeft samengewerkt met modehuizen, waaronder Michael Kors en Rag & Bone. Banjo & Matilda, een Australisch luxe gebreide merk, is de nieuwste goop -partner.

Tiekas -blog is een hobby

Tieskas -blog is een blog die ze schrijft over haar liefde voor vuurtorens en reizen. Ze is een grafisch ontwerper en lid van de Saints Church der laatste dagen, maar ze maakt nog steeds tijd om over haar ervaringen te schrijven. Hoewel haar blog niet over geld gaat, is het ook een manier om andere mensen te helpen ervaren wat ze doet. De blog heeft ook een contactformulier voor lezers.

Ambers Blog is een lifestyle -blog

Ambers Blog is een uitstekende bron voor alle dingenontwerp, lifestyle en ondernemerschap. Ze deelt haar mening over alles, van mode tot ontwerp. Haar blog is een goede plek om een nieuw kapsel te vinden of er een uit te proberen. Ambers Blog is ook de moeite waard om te bekijken als je over de koninklijke familie wilt lezen, of gewoon vanuit een nieuw perspectief van de wereld wilt genieten.

Ambers Blog is een van de grootste lifestyle -blogs op internet

Ambers Blog is een van de meest populaire lifestyle -blogs op internet en het is niet alleen voor mode -enthousiastelingen. Het heeft ook een reisgedeelte waar ze over verschillende bestemmingen van over de hele wereld schrijft. Ze bevat ook berichten over steden in de VS. Naast mode bevat ze ook recepten.

Ambers Blog is een hobby

Ambers Blog is een online dagboek van haar leven als stedelijke boer. Elke dag is anders en er zijn altijd nieuwe uitdagingen en kansen. Soms is ze zo overweldigd dat ze zin heeft om op te geven. Om deze dagen door te komen, raadt ze aan om hulp te vragen en zich voor te bereiden op de volgende. Ze gelooft ook dat er succes op zijn eigen tijd gebeurt, dus probeert ze de tijd te nemen die ze nodig heeft om succes te garanderen.

Scroll naar boven